Nieuws

Categorie:
1

Kansen zien is kansen pakken

De eerste negen kartonnage- en verpakkingsbedrijven starten vandaag met Tiptrack, een interactieve app waarmee werknemers de regie op hun eigen ontwikkeling en inzetbaarheid kunnen pakken. Vanaf 1 september 2020 is Tiptrack en het daarbij behorende individuele budget beschikbaar voor alle 4.000 werknemers in de sector.

2 juli 2020 228 x bekeken Branchenieuws

Terugblik eerste Webinar Arbo Platform

Corona zet de wereld op zijn kop, want hoe is de veiligheid van de medewerkers geborgd in deze tijd. U begrijpt dat dit een interessant onderwerp is voor het Arbo Platform en daarom kwamen de leden van het Platform bijeen, niet fysiek, maar digitaal via een Webinar. Men is duidelijk gezamenlijk bezig om de corona crisis te beteugelen

27 mei 2020 449 x bekeken Branchenieuws

Terugblik eerste Webinar HR Platform

Op 12 mei jl. vond door de corona crisis een eerste aangepaste bijeenkomst van het HR Platform plaats. Via een Webinar was het fijn om met elkaar van gedachten te wisselen. Het beviel dermate goed, bijvoorbeeld door het ontbreken van reistijd, dat dit ook zonder Corona een goede optie is om “erin te houden”. Er kwamen meerdere onderwerpen aan bod waarbij kennis en ervaringen werden uitgewisseld.

27 mei 2020 386 x bekeken Activiteiten Kartoflex
1