Nieuws

Categorie:
1

‘Belangrijk is een positieve grondhouding’

In het streven naar nul ongevallen voerde DS Smith Packaging drie jaar geleden een nieuw veiligheidssysteem in alle vestigingen in. Ieder veiligheidssysteem is gebaseerd op het vergroten van veiligheidsbesef en dus op verandering van gedrag en daar wrong een beetje de schoen, vertelt HR-manager Marieke Smit.

9 mei 2017 264 x bekeken Ledennieuws

‘Groei in goede banen leiden’

Golfkarton is een groeisector en daar profiteert ook Klingele Golfkarton in Elst van. De stijgende online verkopen, de toegenomen export van agf en de vraag naar meer duurzame verpakkingen zorgen voor een gestage omzetgroei. Gerard Slebus en Pascal Burhenne, respectievelijk commercieel en operationeel directeur, willen die groei graag in goede banen leiden.

5 mei 2017 273 x bekeken Ledennieuws

‘Een project waar je energie van krijgt’

Niet alle deelnemers waren meteen even enthousiast. Eerlijk is eerlijk. Tot ze zelf als Safety Captain actief werden. ‘Zonder uitzondering kwamen alle medewerkers enthousiast terug’, vertelt Bert Boenink, Manager Productie & Techniek bij Amcor Flexibles Zutphen. ‘Mensen kijken verder dan hun eigen werkplek en vinden het leuk om eens rond te lopen met een andere pet op.’

4 mei 2017 199 x bekeken Ledennieuws
1