Combi Arbo en HR Platform: 12 september 2019

Op donderdag 12 september a.s. organiseert Kartoflex weer een gecombineerde bijeenkomst voor het Arbo Platform en het HR Platform

Beide groepen van functionarissen in de bedrijven hebben veel, zo niet alles, te maken met de mens en daarom is het goed om samen van gedachte te wisselen en praktijkcases uit te werken. Hier spelen onderwerpen zoals Duurzame Inzetbaarheid, Gedrag en Sturing, Kwaliteitsbewustzijn en Veiligheidscultuur en Scholing & Opleiding. In 2018 werd voor het eerst een dergelijke gecombineerde bijeenkomst georganiseerd en dit viel in zeer goede aarde bij de aanwezige leden met de wens dit ook weer te doen in 2019.

Het gezamenlijke deel van de bijeenkomst vindt plaats van 11.00 uur tot 13.00 uur. Hieraan voorafgaand vergadert het Kartoflex Arbo Platform van 09.30 uur tot 11.00 uur. Het Kartoflex HR Platform vergadert vervolgens van 13.00 uur tot 14.30 uur.

Dit belooft een welbestede dag te worden en u kunt zich hiervoor alvast aanmelden.
Het exacte programma en nadere stukken voor de bijeenkomst(en) komen binnenkort naar de leden toe.

Gepubliceerd op:   2 augustus 2019 278 x bekeken
Gerelateerde berichten

UWV: eHerkenning tijdig aanvragen

Op dit moment kunnen werkgevers inloggen op het werkgeversportaal met hun UWV-account of met eHerkenning. Vanaf 1 november 2019 is inloggen alleen nog mogelijk met dat laatste. Dit lijkt nog ver weg, maar het aanvragen van eHerkenning kost tijd en voorbereiding. Daarom roept UWV werkgevers op dit tijdig te doen.

30 juli 2019199 x bekeken Branchenieuws

"Gezond verstand, iedereen fit en sterk aan het werk"

De gecombineerde bijeenkomst op 22 maart jl. van het Kartoflex HR Platform en de Arbocommissie (KAC) rondom “Duurzame Inzetbaarheid” was een groot succes en smaakt naar meer.

28 maart 2018625 x bekeken Activiteiten Kartoflex