Is uw organisatie al AVG-proof?

Met ingang van 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in de gehele EU van toepassing

Dat betekent dat er vanaf die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie (EU). De Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) geldt dan niet meer. De AVG is ook wel bekend onder de Engelse naam: General Data Protection Regulation (GDPR).

Tijdens het HR Platform op 25 januari 2018 presenteerde Valegis Advocaten voor de leden van het HR Platform de gevolgen van de invoering van de AVG, en dan uiteraard met name vanuit HR perspectief. Heeft u deze bijeenkomst gemist? Geen zorgen, op verzoek stuurt het Kartoflex secretariaat u deze presentatie toe.

Valegis Advocaten telt met u af naar 25 mei 2018. Op hun website verschijnt tot die tijd een reeks blogs over de nieuwe privacywetgeving. Klik hier om deze blogs te lezen. U kunt zich via hun website ook aanmelden voor de nieuwsbrief, zodat u een bericht ontvangt wanneer er weer een nieuwe blog is verschenen. 

Bijgaand treft u de volgende achtergrondinformatie aan:

Er is verder online nog veel meer achtergrondinformatie beschikbaar, hierbij een kleine selectie:

Mocht u behoefte hebben aan verder advies, dan kunt u altijd telefonisch contact opnemen met het Kartoflex secretariaat.

 

 

Gepubliceerd op:   7 februari 2018 351 x bekeken
Gerelateerde berichten

Arbo Trofee

Koninklijke Kartoflex heeft de Kartoflex Arbo Trofee in het leven geroepen om opmerkelijke prestaties op het gebied van veiligheid en gezondheid binnen de bedrijfstak te belonen

2264 x bekeken