Materiaalverduurzamingsplan aangeboden in Tweede Kamer

De Nederlandse Papier- en kartonindustrie heeft op 9 april 2019 gezamenlijk het Materiaalverduurzamingsplan Papier en Karton aangeboden aan de leden van de Vaste commissie Infrastructuur en Waterstaat

Op dinsdag 9 april 2019 heeft de Nederlandse papier- en kartonindustrie het Materiaalverduurzamingsplan Papier en Karton uitgereikt aan de leden van de Vaste commissie voor Infrastructuur en Waterstaat. Deze commissie is o.a. verantwoordelijk voor milieu en circulaire economie. Namens de Vaste commissie nam kamerlid Erik Ziengs (VVD) het Materiaalverduurzamingsplan in ontvangst uit handen van Erik Timmermans, directeur Informatiecentrum Papier en Karton. 

De materiaalorganisaties uit de papier- en kartonsector willen met dit Materiaalverduurzamingsplan Papier en Karton het bedrijfsleven en de overheden ondersteunen bij hun verduurzamingsbeleid. De industrie wil graag samenwerken om de circulaire samenleving vorm te geven. Samen met de keten op weg naar een circulaire economie!

uitreiking Materiaalverduurzamingsplan

Op deze foto van links naar rechts: Hielke van den Brink (PRN), Erik Timmermans (Informatiecentrum Papier en Karton), Erik Ziengs (VVD), Roy van Aalst (PVV), Suzanne Kröger (GroenLinks), Cem Laçin (SP), Corrie van Brenk (50PLUS), Jessica van Eijs (D66) en Maurits von Martels (CDA)

Gepubliceerd op:   9 april 2019 292 x bekeken
Categorie:  Branchenieuws