Memorabele Najaarsledenvergadering van Kartoflex in Eindhoven

Op 24 oktober kwamen de leden van Kartoflex bijeen in het Temorary Art Centre tijdens de Dutch Design Week in Eindhoven

De locatie herbergde ook “Paper City” om de creatieve mogelijkheden rondom papierproducten te verkennen. Er was veel informatie tijdens de ALV op deze zeer aparte/ludieke plek.

De ontwikkelingen rondom de cao werden besproken en zeer interessant waren de “economische bespiegelingen” van Maarten Leen, Head of Macro-Economics ING Global Markets Research. Hij ging in op de situatie in Nederland en de internationale elementen vanuit Brexit, de Handelsoorlog en de nog steeds dalende rente. Op het gebied van Arbo is speciaal de unieke ondersteuning vanuit de branche (met 75% subsidie) onderstreept om mensen op te leiden tot Operationeel Veiligheidskundige of Middelbaar Veiligheidskundige (OVK en MVK). Aan het slot van de bijeenkomst werd de Kartoflex Arbo Trofee zeer verdiend uitgereikt aan Cor Rijken van Verpa Verpakkingen B.V. uit Lieren. Volgens de jury heeft Verpa een bijzondere prestatie geleverd op het gebied van een integrale aanpak van veiligheid en strekt het bedrijf tot voorbeeld. Voorts waren genomineerd Elopak uit Terneuzen en Hassink uit Haaksbergen. Het tweede deel van de middag speelde zich af rondom Paper City met als afsluiting een drankje en een hapje.

         

Gepubliceerd op:   8 november 2019 686 x bekeken
Categorie:  Ledennieuws
Gerelateerde berichten

Branche prijst opmerkelijke prestatie van Amcor Flexibles Zutphen BV

De Kartoflex Arbo Trofee 2018 is gewonnen door Amcor Flexibles Zutphen BV. Volgens de jury heeft Amcor Flexibles een bijzondere prestatie geleverd op het gebied van veiligheid. Smurfit Kappa Hexacomb uit Ermelo en Essentra Packaging uit Leeuwarden waren eveneens genomineerd.

30 november 20181076 x bekeken Branchenieuws

Kartoflex Arbo Trofee 2018

Wint uw onderneming in 2018 de Kartoflex Arbo Trofee?

19 juli 2018892 x bekeken Activiteiten Kartoflex