Nieuw en exclusief voor Kartoflex-leden: het monitoringsabonnement Arbo en Milieu

Arbo- en Milieu wet- en regelgeving: houdt u het bij?

Wet- en regelgeving verandert regelmatig. Om ervoor te zorgen dat u geen wijziging mist en tijdig maatregelen kunt treffen om aan de wettelijke eisen te blijven voldoen, ontvangt u vanaf 1 oktober 2018 van Kartoflex elke kwartaal een update.

Dit ‘Monitoringsabonnement Arbo en Milieu’ is een nieuwe service van Kartoflex voor haar leden en kost u niets extra.


In het Members Only-gedeelte van de website publiceren wij elk kwartaal een overzicht van de voor onze branche relevante en actuele wet- en regelgeving. Zodra we een nieuw overzicht hebben gepubliceerd krijgt u ter herinnering een e-mail.

Wellicht heeft u naar aanleiding van dit overzicht vragen. Daarom hebben we een helpdesk ingericht waar u met al uw arbo- en milieuvragen terecht kunt.


U heeft zelf al een arbo- en/of milieu monitoringsabonnement? U kunt uw individuele milieu monitoringsabonnement opzeggen – het kwartaaloverzicht dat u van ons ontvangt is compleet, en gratis. Ook de helpdesk valt binnen uw Kartoflex-lidmaatschap.

Toegang is via het member only gedeelte op de Kartoflex website. U kunt via het contactformulier aangeven wie namens uw bedrijf toegang moet krijgen tot de arbo- en de milieupagina. Wij vragen u om ons van diegene de naam en het e-mailadres door te geven.

Gepubliceerd op:  31 augustus 2018 342 x bekeken
Categorie:  Ledennieuws