Waar vind je nieuwe vakmensen in deze krappe arbeidsmarkt?

De arbeidsmarkt wringt aan alle kanten. Maar liefst de helft van alle medewerkers in onze sector gaat de komende 15 jaar met pensioen. Waar vinden we voldoende nieuwe, gemotiveerde vakmensen?

FCB heeft niet alle antwoorden op deze vragen maar wil werkgevers en werknemers in de sector wel zo goed mogelijk ondersteunen. Daarom organiseert FCB drie bijeenkomsten om met elkaar stil te staan en oplossingen te zoeken bij de uitdagingen van de huidige en toekomstige arbeidsmarkt.

Wil je meer weten over hoe je aan de slag kunt met gezond arbeidsmarkt- en personeelsbeleid, kom dan naar een van de volgende bijeenkomsten:

  • donderdag 30 januari 2020 van 14:00 - 18:00 uur in regio Apeldoorn
  • dinsdag 4 februari 2020 van 14:00 - 18:00 uur in regio Eindhoven
  • donderdag 13 februari 2020 van 14:00 - 18:00 uur in regio Alkmaar

Tijdens deze bijeenkomsten kun je ook kennis maken met twee proefworkshops die we in het kader van het project Vitaal verder! aanbieden. Een leuke manier om kennis op te doen, ervaringen te delen en te ontdekken wat de activiteiten van het programma Vitaal verder! voor uw bedrijf en de werknemers kan betekenen.

Als Kartoflex-lid ben je van harte welkom bij een bijeenkomst. Er zijn geen kosten aan verbonden. Meld je wel aan vóór 15 januari a.s. via de FCB-website .

Gepubliceerd op:  13 december 2019 201 x bekeken
Categorie:  Branchenieuws
Gerelateerde berichten

Investeren in duurzame inzetbaarheid loont

Steeds meer werkgevers en werknemers onderschrijven het belang van duurzame inzetbaarheid. Gezonde, productieve en gemotiveerde mensen vormen immers de basis voor gezonde en productieve bedrijven. Ook in de kartonnage- en flexibele verpakkingenbranche.

1188 x bekeken Ledennieuws

‘Ook werknemers helpen bij regie over eigen loopbaan’

Het event ‘Vitaal de toekomst in’ vormde onlangs de afsluiting van het sectorplan. De onderwerpen uit dit plan staan echter ook de komende jaren hoog op de agenda. Centraal daarin staat ‘duurzame inzetbaarheid’, zowel in het belang van werkgevers als werknemers.

16 december 20161759 x bekeken Branchenieuws

Kartoflex zet Den Haag op stelten

Ondernemersvereniging Kartoflex brengt bezoek aan MKB-Nederland en Tweede Kamer

17 november 20171213 x bekeken Activiteiten Kartoflex