Kartoflex Arbo Trofee 2018

Wint uw onderneming in 2018 de Kartoflex Arbo Trofee?

Ook in 2018 wordt de Kartoflex Arbo Trofee (wissel bokaal) toegekend aan het bedrijf dat op Arbo gebied een belangrijke of uitzonderlijke prestatie heeft weten te realiseren.

Om in aanmerking te komen voor de Arbo Trofee gaat het bijvoorbeeld om het continueren van een hoog niveau op het gebied van veiligheid en gezondheid, maar ook om het realiseren van grote verbeteringen en stappen vooruit die voor branchegenoten tot voorbeeld kunnen strekken. Met de trofee wordt beoogd een stimulans te geven voor het voortzetten van het goede werk en binnen de branche aandacht te vestigen op de noodzaak om continu verbeteringen op dit gebied te blijven doorvoeren.

Criteria voor de Arbo Trofee:

1.           Ongevallenstatistiek (frequentie index score gemeten over de afgelopen 24 maanden)

2.           Deelname en algemene bevindingen Safety Check (2 jaarcyclus)

3.           Actualiteit van de RIE (max 5 jaar oud)

4.           Opmerkelijke prestaties* (geconstateerd tijdens Safety Check / door bedrijf zelf gemeld / via netwerk aangedragen)

 *Opmerkelijke prestaties zijn: veilig, kosten besparend, efficiënt, creatief, enz.

 Doe mee en meld uw bedrijf, of een collega-bedrijf, aan om mee te dingen voor de Kartoflex Arbo Trofee! De trofee wordt uitgereikt tijdens de Najaarsledenvegadeirng van Kartoflex op donderdag 15 november aanstaande.

Lees hier meer over de Arbo Trofee.

840 x bekeken
Gerelateerde berichten

Branche prijst opmerkelijke prestatie van Amcor Flexibles Zutphen BV

De Kartoflex Arbo Trofee 2018 is gewonnen door Amcor Flexibles Zutphen BV. Volgens de jury heeft Amcor Flexibles een bijzondere prestatie geleverd op het gebied van veiligheid. Smurfit Kappa Hexacomb uit Ermelo en Essentra Packaging uit Leeuwarden waren eveneens genomineerd.

30 november 20181011 x bekeken Branchenieuws

Kartoflex reikt Arbo Trofee 2016 uit

Branche prijst opmerkelijke prestaties van Clondalkin Flexible Packaging, Grootegast

17 maart 20162382 x bekeken Activiteiten Kartoflex