Kartoflex biedt extra ondersteuning op duurzame inzetbaarheid

Koninklijke Kartoflex doet sinds kort mee in een Project Duurzame Inzetbaarheid dat wordt geïnitieerd - en gesubsidieerd - vanuit ondernemersorganisatie MKB-NederlandKoninklijke Kartoflex doet sinds kort mee in een Project Duurzame Inzetbaarheid dat wordt geïnitieerd - en gesubsidieerd - vanuit ondernemersorganisatie MKB-Nederland. Met dit project ondersteunen we de leden met hand- en spandiensten op het gebied van duurzame inzetbaarheid.


Er is subsidie beschikbaar waarmee we twee dagen per bedrijf kunnen besteden aan ondersteuning in de vorm van adviesgesprekken, voorlichting aan medewerkers en begeleiding bij het uitwerken van een plan van aanpak.


In overleg met de consultant bepalen bedrijven zelf hoe de beschikbare uren worden inzet, mits dat bijdraagt aan de duurzame inzetbaarheid van medewerkers.


Bedrijven in de kartonnages en flexibele verpakkingen kunnen zich per e-mail aanmelden. De consultant (Bart Lemans) neemt dan contact op om het traject verder op te pakken.


Deelname is kosteloos, maar vanwege de subsidie is het verplicht om als bedrijf minimaal hetzelfde aantal uren in te zetten als de consultant. Voor twintig uur ondersteuning (door de consultant) wordt dus gevraagd om minimaal twintig uur van de diverse medewerkers die daar in het bedrijf bij betrokken zijn. Binnen het DI Project wordt gemikt op het meedoen van circa 40 ondernemingen.

1179 x bekeken
Gerelateerde berichten

Kartoflex zet Den Haag op stelten

Ondernemersvereniging Kartoflex brengt bezoek aan MKB-Nederland en Tweede Kamer

17 november 20171254 x bekeken Activiteiten Kartoflex