Terugblik Voorjaarsledenvergadering Kartoflex 16 maart 2016

Op 16 maart jl. organiseerde Kartoflex haar Voorjaarsledenvergadering in het Ampt van Nijkerk; een terugblik

Deelnemers ALVOp woensdag 16 maart 2016 organiseerde Kartoflex haar Voorjaarsledenvergadering. De leden werden vanaf 10.45 uur ontvangen en van harte welkom geheten door Kartoflex voorzitter Peter Klein Sprokkelhorst.

Voor het eerst was de heer Paul van Osch aanwezig namens het nieuwe Kartoflex lid Kilsdonk Packaging & Presentation. Kilsdonk Packaging is gespecialiseerd in de productie van luxe verpakkingen. 

Voorzitter cao-delegatieDe belangrijkste punten die tijdens de ledenvergadering aan bod kwamen waren:

  • De voorbereidingen in de aanloop naar de cao-onderhandelingen dit voorjaar met de vakbonden over een nieuwe cao. De huidige cao loopt t/m 30 juni 2016. De uitkomsten van de cao-enquête werden toegelicht, de samenstelling van de cao-delegatie, de belangrijkste punten en de cao-planning.
  • Chantal Nijhuis, projectmanager FCB, gaf een toelichting op het tot heden zeer succesvol verlopende Sectorplan 2015-2016 'Kartonnage- en Flexibele Verpakkingen: ook in de toekomst gezond en vitaal'. Voor een aantal van de vijf deelprojecten is zeer grote belangstelling en deze activiteiten zijn inmiddels gedeeltelijk afgerond of bevinden zich in de afrondende fase. Het Sectorplan loopt tot eind 2016.   
  • De Kartoflex Arbo Trofee werd dit jaar voor de tweede keer uitgereikt. De jury besloot dat Clondalkin Flexible Packaging in Grootegast de meest opmerkelijke prestaties op het gebied van arbo heeft laten zien. Intergrafipak en Hellema Verpakkingen die eveneens waren genomineerd, ontvingen een oorkonde voor hun bijzondere inspanningen. Lees meer... 

Uitreiking Kartoflex Arbo TrofeeUitreiking Kartoflex Arbo TrofeeClondalkin Flexible Packaging, Grootegast

Na afloop van de ledenvergadering was er een gezellige afsluitende netwerklunch. De volgende ledenvergadering zal plaatsvinden op vrijdag 18 november 2016 in combinatie met de viering van het 110-jarig bestaan van Kartoflex. 

 

 

 

1870 x bekeken
Gerelateerde berichten

Kartoflex reikt Arbo Trofee 2016 uit

Branche prijst opmerkelijke prestaties van Clondalkin Flexible Packaging, Grootegast

17 maart 20162381 x bekeken Activiteiten Kartoflex

Arbo Trofee

Koninklijke Kartoflex kent jaarlijks de Kartoflex Arbo Trofee toe aan een bedrijf dat op het gebied van veiligheid en gezondheid een uitzonderlijke prestatie heeft geleverd.

4434 x bekeken