Tweede Kartoflex Milieu- en Arboplatformbijeenkomst

Drukbezochte bijeenkomst rond arbo- en milieuwet- en regelgeving

Kartoflex arbo- en milieuplatformOp woensdag 16 januari 2019 organiseerde Kartoflex voor de tweede keer een gecombineerde Milieu- en Arboplatformbijeenkomst in het midden van het land. Erwin Heijnsbroek (Arbo) en Melanie van Bracht (Milieu) gaven de aanwezigen een update van de laatste wijzigingen op het gebied van wet- en regelgeving, verzuimongevalcijfers en overige actuele ontwikkelingen. De informatie die tijdens deze bijeenkomsten wordt gedeeld in combinatie met de informatie op de Kartoflex website neemt onze leden veel werk uit handen. 

De gecombineerde bijeenkomst was druk bezocht met meer dan 20 deelnemers per deelsessie. 

Exclusief voor Kartoflex leden Arbo- en Milieu Helpdesk
In samenwerking met het Verbond Papier & Karton heeft Kartoflex een Arbo Helpdesk waar je terecht kunt met al je vragen over arbeidsomstandigheden en veilig werken. Het bijbehorende Arbo Abonnement zorgt ervoor dat je altijd op de hoogte bent van de laatste relevante wetswijzigingen.

Met vragen over milieuwet- en regelgeving kun je terecht bij de Milieu Helpdesk van Kartoflex. Ook is er het Milieu Abonnement, waarmee je elk kwartaal op de hoogte wordt gebracht van relevante wijzigingen in wetten en regels.

Leden kunnen op het Member Only gedeelte op de Kartoflex website naast overzichten met wet- en regelgeving en praktische hulpmiddelen, ook de presentaties terugvinden van de afgelopen Milieuplatform- en Arboplatform bijeenkomsten. Mocht je nog geen inloggegevens hebben, dan kun je deze opvragen bij het Kartoflex secretariaat.  

De volgende bijeenkomst zal plaatsvinden in de tweede helft van 2019.      

729 x bekeken
Gerelateerde berichten

Arbo Trofee

Koninklijke Kartoflex kent jaarlijks de Kartoflex Arbo Trofee toe aan een bedrijf dat op het gebied van veiligheid en gezondheid een uitzonderlijke prestatie heeft geleverd.

4435 x bekeken

Branche prijst opmerkelijke prestatie van Amcor Flexibles Zutphen BV

De Kartoflex Arbo Trofee 2018 is gewonnen door Amcor Flexibles Zutphen BV. Volgens de jury heeft Amcor Flexibles een bijzondere prestatie geleverd op het gebied van veiligheid. Smurfit Kappa Hexacomb uit Ermelo en Essentra Packaging uit Leeuwarden waren eveneens genomineerd.

30 november 20181010 x bekeken Branchenieuws