Zoek resultaten

37 resultaten gevonden voor "ALV"

Rethink plastics

Kunststof producerende en -verwerkende industrie presenteert Routekaart materiaalverduurzaming

‘Kartoflex: bij die vereniging zit ik goed’

Kartoflex is een ondernemersvereniging die haar leden op vele terreinen ontzorgt. De aangesloten bedrijven ontmoeten elkaar meerdere keren per jaar en delen hun kennis én oplossingen. ‘Dat is onze grote kracht’, stelt voorzitter Peter Klein Sprokkelhorst die leden oproept zich actief in te zetten voor de vereniging. ‘Ik wil dat leden na een bijeenkomst naar huis rijden met het gevoel: bij die vereniging zit ik goed. Ook in de toekomst.’

Stand van zaken cao

CAO-partijen hebben op 25 september hun derde onderhandelingsronde gehad.

‘We oriënteren ons op nieuwe diensten’

In het kader van de ‘agenda van de toekomst’ staat het Kartoflex-bestuur jaarlijks tijdens een strategische sessie stil bij de beleidsplannen van de vereniging. ‘Er is een groeiende ambitie om meer diensten aan de leden aan te bieden’, aldus bestuurslid Eric Hisken. Daarnaast staan ledenwerving en uitbreiding van bestuur hoog op de agenda.

‘Belangrijk is een positieve grondhouding’

In het streven naar nul ongevallen voerde DS Smith Packaging drie jaar geleden een nieuw veiligheidssysteem in alle vestigingen in. Ieder veiligheidssysteem is gebaseerd op het vergroten van veiligheidsbesef en dus op verandering van gedrag en daar wrong een beetje de schoen, vertelt HR-manager Marieke Smit.

Neem in 2017 deel aan de Safety Checks

Kartoflex biedt haar leden unieke ondersteuning op arbo-gebied. Teams van safety checkers bezoeken het hele jaar door Kartoflex leden om hen te helpen zo veilig mogelijk te werken en daar waar nodig verbeteringen te realiseren.

Member Only pagina

U bezoekt een pagina die exclusief toegankelijk is voor de leden van Kartoflex

MVO ISO 26000

Kartoflex heeft met een groep koplopers in 2015 succesvol de collectieve invoering van MVO richtlijn ISO 26000 afgerond

Aankondiging Buitengewone Ledenvergadering

Het bestuur en de werkgevers cao-delegatie van Koninklijke Kartoflex nodigen de leden van Kartoflex uit voor de Buitengewone Ledenvergadering in het kader van de cao-onderhandelingen.

RI&E

Risico Inventarisatie en Evaluatie, én Plan van Aanpak