Zoek resultaten

63 resultaten gevonden voor "CAO"

CAO

Kartoflex: uw belangenbehartiger op niveau!

Akkoord over nieuwe cao

Voor de sector Kartonnage- en Flexibele Verpakkingenbedrijf is het eerder dit jaar bereikte onderhandelingsresultaat, na raadpleging van de achterban vanuit zowel werknemers- als werkgeverszijde, nu een akkoord geworden. De nieuwe cao heeft een looptijd van 1 juli 2016 tot 1 juli 2017.

Aankondiging Buitengewone Ledenvergadering

Het bestuur en de werkgevers cao-delegatie van Koninklijke Kartoflex nodigen de leden van Kartoflex uit voor de Buitengewone Ledenvergadering in het kader van de cao-onderhandelingen.

FCB

Kartoflex ondersteunt het opleidingsbeleid van haar leden

Investeren in duurzame inzetbaarheid loont

Steeds meer werkgevers en werknemers onderschrijven het belang van duurzame inzetbaarheid. Gezonde, productieve en gemotiveerde mensen vormen immers de basis voor gezonde en productieve bedrijven. Ook in de kartonnage- en flexibele verpakkingenbranche.

FCB

Stichting Fonds Collectieve Belangen Kartonnage- en Flexibele Verpakkingenbedrijf

Cao

Kartoflex: uw belangenbehartiger op niveau!

‘We oriënteren ons op nieuwe diensten’

In het kader van de ‘agenda van de toekomst’ staat het Kartoflex-bestuur jaarlijks tijdens een strategische sessie stil bij de beleidsplannen van de vereniging. ‘Er is een groeiende ambitie om meer diensten aan de leden aan te bieden’, aldus bestuurslid Eric Hisken. Daarnaast staan ledenwerving en uitbreiding van bestuur hoog op de agenda.

‘Altijd bereid de leden te helpen’

Management assistente Hélène Hahn-van ’t Hoff weet als geen ander wat er binnen Kartoflex speelt en omdat ze de leden kent, gebeurt het dan ook niet vaak dat ze de leden niet verder kan helpen. Het is haar werk, maar ook haar drijfveer: persoonlijk contact en weten wat er speelt bij de Kartoflex-leden. Hiermee vervult Hélène een essentiële rol binnen het Kartoflex-team.

MVO

Verpakkingsindustrie speelt een belangrijke rol in een duurzame samenleving

‘Groei in goede banen leiden’

Golfkarton is een groeisector en daar profiteert ook Klingele Golfkarton in Elst van. De stijgende online verkopen, de toegenomen export van agf en de vraag naar meer duurzame verpakkingen zorgen voor een gestage omzetgroei. Gerard Slebus en Pascal Burhenne, respectievelijk commercieel en operationeel directeur, willen die groei graag in goede banen leiden.

‘Stel een gecombineerde werkgroep samen’

Het aanpassen van werktijden en roosters raakt vele facetten binnen de onderneming. Deze veranderingen kunnen tot andere werktijden voor de medewerkers, een andere productieplanning en andere vergoeding. Om de gevolgen van die veranderingen te overzien, raadt het FCB aan om een werkgroep samen te stellen. Dit is een van de adviezen van het FCB in de brochure Innovatief roosteren.

Pensioen

Het pensioen van uw werknemers goed geregeld

‘Kartoflex: bij die vereniging zit ik goed’

Kartoflex is een ondernemersvereniging die haar leden op vele terreinen ontzorgt. De aangesloten bedrijven ontmoeten elkaar meerdere keren per jaar en delen hun kennis én oplossingen. ‘Dat is onze grote kracht’, stelt voorzitter Peter Klein Sprokkelhorst die leden oproept zich actief in te zetten voor de vereniging. ‘Ik wil dat leden na een bijeenkomst naar huis rijden met het gevoel: bij die vereniging zit ik goed. Ook in de toekomst.’

Kartoflex HR Update: altijd op de hoogte

Met de nieuwe Kartoflex HR Update houdt Kartoflex HR-managers op de hoogte van relevante ontwikkelingen op het gebied van onder meer wet- en regelgeving. Denk aan zaken rond ziekte en ontslag, knelpunt nummer één voor werkgevers, maar ook aan scholing, flexibel(er) roosteren, veiligheid en gezondheid.