24 februari 2022

Kennismaken met Luc Lejeune, nieuw lid Kartoflex-team

Luc Lejeune zag zich na zijn studie niet meteen in de voetsporen van zijn vader en grootvader treden. Hij wilde eerst de arbeidsmarkt een beetje verkennen. “Mijn opa richtte Lejeune Association Management meer dan 50 jaar geleden op, dus verenigingsmanagement zit in mijn bloed. Het lag voor de hand dat ik op enig moment bij Lejeune aan de slag zou gaan, maar dat ik binnen twee jaar na mijn afstuderen al in dienst zou treden, zag ik zelf ook niet aankomen.”

Luc studeerde Commerciële Economie. Tijdens een afstudeerproject voor een evenement in Amerika ontstond zijn fascinatie voor duurzaamheid, afvalreductie en groene energie. En laten dat nu precies de hot topics zijn waar veel branches actief mee aan de slag willen, waaronder Kartoflex.

Hij rondde nog een master af met een specialisatie in strategie rondom duurzaamheid. Sinds februari 2022 is Luc Lejeune als Adviseur Duurzaamheid onderdeel van het Kartoflex-team en helpt hij ons met het ontwikkelen van duurzaamheidsstrategieën voor bijvoorbeeld CO2-reductie, waarover binnenkort meer. Ook EFTA Benelux en Vouwkarton Platform Nederland maken gebruik van zijn expertise en gedrevenheid.

Welkom, Luc!