21 december 2021

Oerlemans Packaging Group neemt verpakkingsproducent Stempher over

De aandeelhouders van Koninklijke Verpakkingsindustrie Stempher en de Oerlemans Packaging Group hebben overeenstemming bereikt over de overname van Stempher door de Oerlemans Packaging Group. Arjen van de Werve (directeur Stempher) en Joan Hanegraaf (DGA Oerlemans Packaging Group) hebben deze week hun samenwerking bezegeld waardoor Stempher één van de zeven bedrijven wordt die samen de Oerlemans Packaging Group vormen.

De Oerlemans Packaging Group heeft met acht productielocaties in Nederland een sterke positie in de Nederlandse verpakkingsindustrie. De in 1890 opgerichte Koninklijke Verpakkingsindustrie Stempher produceert op twee productielocaties in Rijssen papieren zakken en polyethyleen zakken, buis en foliën voor verschillende marktsegmenten.

“Door deze acquisitie wordt het productportfolio van de Oerlemans Packaging Group verder uitgebreid en kunnen we onze klanten nog beter bedienen met een breed scala aan verpakkingsoplossingen en folies,” vertelt Hanegraaf; “We zien dat de cultuur en mentaliteit van de bedrijven goed bij elkaar passen qua waarden en normen. Zo is Stempher ook zeer actief op het gebied van verduurzaming – in lijn met het credo van Oerlemans Packaging – “the Sustainable Innovator”.

Lees hier het hele persbericht.