18 februari 2022

Spreker Jitske Kramer op ALV: werken na Corona

Corona geeft een cultuurshock en een vorm van disruptie ook op de werkvloer. Hoe ziet de toekomst van werk eruit? Hoe creëren we nieuwe hybride werkculturen? Wat vraagt verbindend leiderschap van jou?

Jitske Kramer is corporate antropoloog, voormalig ’trainer van het jaar’ en ondernemer. Ze reist de wereld over om te leren van traditionele healers, leiders, verrassende innovators en willekeurige voorbijgangers. Via trainingen, lezingen en masterclasses brengt ze haar kennis en ervaringen naar de wereld van organiseren, samenwerken en leiderschap. Om de wereld een beetje mooier te maken, maar ook om de slagkracht en resultaten van mensen en bedrijven te verbeteren.

Hoe ziet de toekomst van werk eruit? Hoe creëren we nieuwe hybride werkculturen? Wat vraagt verbindend leiderschap van jou? Wat kun je doen met de dynamiek van verschillen.

Laat je inspireren als Jitske je tijdens de ledenvergadering meeneemt langs culturen van over de hele wereld. Zet de bril op van een antropoloog en raak vertrouwd met het onbekende. De ideeën die je tijdens deze ijzersterke lezing opdoet komen ten goede aan jouw eigen corporate ‘tribe’.  Een unieke kans voor de leden van Kartoflex om van haar inzichten te leren, laat dit niet aan u voorbijgaan!