Nieuwsarchief

Categorie:

ARBO Opleidingen: OVK en MVK!

Kartoflex promoot nadrukkelijk de opleidingen OVK en MVK en is van mening dat in ieder bedrijf in de sector op dit niveau opgeleide mensen aanwezig dienen te zijn. Vindt u dit ook, meld u zich dan bij Kartoflex om meer te horen over de opleiding OVK of MVK. Indien de opleiding nog dit jaar (uiterlijk 31 december 2019) wordt gestart, bestaat er voor degenen die onder de cao vallen (tot en met 170 ORBA-punten) een subsidiemogelijkheid van 75%!!

1 augustus 2019 1337 x bekeken Activiteiten Kartoflex

UWV: eHerkenning tijdig aanvragen

Op dit moment kunnen werkgevers inloggen op het werkgeversportaal met hun UWV-account of met eHerkenning. Vanaf 1 november 2019 is inloggen alleen nog mogelijk met dat laatste. Dit lijkt nog ver weg, maar het aanvragen van eHerkenning kost tijd en voorbereiding. Daarom roept UWV werkgevers op dit tijdig te doen.

30 juli 2019 500 x bekeken Branchenieuws

Informatieplicht Energiebesparing: dit moet u doen

Het Activiteitenbesluit milieubeheer verplicht bedrijven en instellingen om energie te besparen. Sinds 1 juli 2019 is deze regelgeving veranderd. Je dient niet alleen energiebesparende maatregelen te nemen, je bent ook verplicht de overheid te informeren over deze maatregelen

11 juli 2019 604 x bekeken Ledennieuws