Nieuwsarchief

Categorie:

VPK verstevigt marktpositie in massief karton door overname SolidPack

VPK Packaging Group is tot een akkoord gekomen om 100% van de aandelen van SolidPack over te nemen. Met deze zet wil VPK haar massief karton segment – gekend onder de merknaam Smart Packaging Solutions - verder uitbouwen. Door twee complementaire aanbieders te bundelen onder één sterke organisatie, wil de groep beter inspelen op de marktvraag naar massief karton.

19 januari 2017 258 x bekeken Ledennieuws

Neem in 2017 deel aan de Safety Checks

Kartoflex biedt haar leden unieke ondersteuning op arbo-gebied. Teams van safety checkers bezoeken het hele jaar door Kartoflex leden om hen te helpen zo veilig mogelijk te werken en daar waar nodig verbeteringen te realiseren.

16 december 2016 307 x bekeken Activiteiten Kartoflex

Investeren in gezondheid en het verminderen van verzuimkosten

In 2015 en 2016 heeft Oude Vrielink Gezondheidsmanagement in het kader van het sectorplan meer dan 1.250 gezondheids- en vitaliteitschecks bij leden van Kartoflex uitgevoerd. Zo’n 25 procent van alle medewerkers in de sector hebben aan dit project deelgenomen.

16 december 2016 244 x bekeken Branchenieuws

‘Ook werknemers helpen bij regie over eigen loopbaan’

Het event ‘Vitaal de toekomst in’ vormde onlangs de afsluiting van het sectorplan. De onderwerpen uit dit plan staan echter ook de komende jaren hoog op de agenda. Centraal daarin staat ‘duurzame inzetbaarheid’, zowel in het belang van werkgevers als werknemers.

16 december 2016 377 x bekeken Branchenieuws